Condicions generals de venda i ús del portal

Aquestes condicions generals de compravenda (d’ara endavant, “Condicions Generals”) regulen la compra i venda en línia dels productes oferts per Ginesart a través d’aquest sistema de comerç electrònic.

 1. L’emplenament del formulari de compra i enviament del mateix implica la plena adhesió a totes i cadascuna de les Condicions Generals.

 2. L’usuari declara que té l’edat mínima legal per al consum d’alcohol.

 3. El cost dels productes i serveis prestats per Ginesart serà l’establert per a cadascun en la publicitat coincident. A cada moment i unilateralment, Ginesart es reserva el dret a modificar el preu dels productes i serveis oferts a través de la seva pàgina web.

 4. Ginesart no es fa responsable dels danys que pugui ocasionar l’incorrecte funcionament de la pàgina web motivats per mitjans tècnics externs, com qualsevol element de maquinari necessari perquè funcioni el web o per fer la connexió declinant expressament qualsevol responsabilitat en cas de mal funcionament de la xarxa telefònica.

 5. El lloc web és d’utilització pública i gratuïta i qualsevol usuari podrà accedir a la informació exposada.
 6. En el moment de formalització de la comanda, un cop premuda el botó “CONFIRMAR ORDRE” de l’apartat “Confirmació de la Comanda”, s’entén prestat el consentiment del client per a la validesa i eficàcia del contracte de compravenda.
  El compromís adquirit per Ginesart de venda i despatx de la mercaderia queda supeditat a l’estoc del producte i a la disponibilitat fins a fi d’existències.

 7. Aquesta pàgina web és propietat de Xavier Torà Margalef (Ginesart). Tots els drets del seu contingut, de les imatges, textos, disseny són propietat de Ginesart a excepció dels drets que no són propietat d’aquesta empresa i que pertanyen als seus titulars respectius, i que, com a tal, són reconeguts per la web.
 8. Està estrictament prohibit modificar, transmetre, distribuir, reutilitzar, reenviar o utilitzar la totalitat o part del contingut de la pàgina per a propòsits públics o comercials sense l’autorització de Ginesart. La infracció de qualsevol dels drets esmentats pot constituir una vulneració d’aquestes disposicions, així com un delicte castigat d’acord amb els articles 270 i següents del Codi Penal d’Espanya vigent.

 9. Ginesart es reserva el dret de canviar el contingut d’aquesta pàgina web, en qualsevol moment i sense previ avís.

 10. No admetrem reclamacions de l’estat de recepció de la mercaderia després de set dies després de la recepció per part del client.

 11. Ginesart no és responsable dels problemes ocasionats en els enviaments per les agències de transport (retards a l’entrega, trencaments, ect.), encara que col·laborés amb el client per solucionar les possibles incidències ia tramitar les reclamacions a les agències de transport amb què operem.
 12. Acceptarem devolucions dels productes comprats sempre que aquests no hagin estat usats, ni manipulats i amb el seu embalatge original en perfecte estat, en els casos devolucions les despeses d’enviament al nostre magatzem aniran a càrrec del comprador. El termini de devolució d’un producte és de 14 dies naturals a comptar del dia que surt del nostre magatzem. Després de comprovar l’estat dels productes, abonarem l’import pagat per l’article pel mateix mitjà que es faci el pagament del dit article. Aquest procediment NO és aplicable en el cas de defecte de l’article en el seu funcionament, en males condicions o defectes de fabricació, en aquests casos contacteu amb nosaltres a info@ginesart.com i habilitarem una solució a aquest problema.
 13. Si alguna estipulació de les presents condicions manca o passés a mancar de validesa o resultés no executable segons el dret aplicable, aquesta estipulació no tindria efecte, però només en la mesura d’aquesta precisa manca de validesa, i no afectarà cap altra estipulació de les presents condicions.
 14. Així mateix, en acceptar les condicions d’ús, s’assumeix alhora que el client accepta totes i cadascuna d’aquestes condicions. L’acceptació d’aquesta condició és requisit indispensable per comprar qualsevol producte d’aquest portal.

Xavier Torà Margalef

43748 – Ginestar

Tarragona

NIF: 52604463J


POLÍTICA DE LLIURAMENT DE MERCADERIA

Totes les comandes realitzades són lliurades a les diferents empreses d’enviament el dia següent, sempre que els productes es trobin en estoc, llevat que es realitzin en dissabtes, diumenges i festius. En aquests casos les comandes es lliuraran a l’empresa de transport el primer dia laborable posterior al dia de realització.

Els terminis de lliurament depenen de l’empresa de transports.

Els pagaments efectuats mitjançant targeta de crèdit es passen a magatzem directament per preparar-los.

S’ha de tenir en compte que els terminis indicats es computen en dies laborables i que es poden veure afectats per festes locals o nacionals, o per causes extraordinàries, sanitàries, meteorològiques o d’una altra índole.

Ginesart negocia amb les diferents agències, amb la intenció d’aconseguir els millors preus per als nostres clients, la tramesa sempre es paga.

El lliurament de les comandes es realitzarà al domicili de lliurament designat lliurement per l’usuari. De tal manera, ginesart.net no assumeix cap responsabilitat per a quan el lliurament del producte no arribi a realitzar-se com a conseqüència que les dades facilitades per l’usuari siguin falses, inexactes o incompletes o quan el lliurament no es pugui efectuar per causes alienes a l’empresa d’enviament o servei de correus, assignada a aquest efecte, com ho és l’absència del destinatari. No es fan enviaments a apartats postals.

Sense perjudici de l’anterior, ginesart.net haurà d’adoptar les mesures exigides a un comerciant diligent perquè el lliurament es pugui efectuar en el temps acordat, i si no és així, com més aviat millor, intervindrà a favor del destinatari, aportant solucions i fent les reclamacions oportunes perquè el lliurament sigui efectiu.

Si vius a prop, pots fer una comanda a través de la web i passar per les nostres instal·lacions a recollir la mercaderia, un cop t’arribi el nostre missatge que la teva comanda està preparada.

Per a qualsevol informació sobre la comanda, l’usuari comptarà amb el telèfon d’atenció als clients de ginesart.net que és el 628 577 948 o via correu electrònic a info@ginesart.com. En tot cas caldrà indicar en l’assumpte del missatge o al nostre departament d’atenció al client el número de comanda que li va ser assignat o el nom complet de qui va fer la comanda.